top of page

Junts demana al Govern Colau el canvi de gespa del camp de futbol i la millora de la il•luminació.

Updated: May 7, 2021




Els portaveus Jordi Martí i Francina Vila, en una visita a l’equipament, destaquen la feina d’integració i pràctica esportiva d’aquest club pioner, l’Escola Esportiva Guineueta, que posa de manifest el valor social de l’esport a la ciutat de Barcelona

El grup de Junts per Catalunya registra fins a 3 Precs dirigits a l’executiu municipal reclamant que s’atenguin les peticions dels gestors de la instal·lació i també aprofitant la finalització de la remodelació de la pista per a batejar-la amb el nom de “Paco López”, referent històric de l’entitat

El Grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona ha demanat al Govern d’Ada Colau el canvi de gespa del camp de futbol i la millora de la il·luminació del CEM Guineueta. Els portaveus Jordi Martí i Francina Vila, en una visita a l’equipament, han destacat la feina d’integració i pràctica esportiva d’aquest club pioner, l’Escola Esportiva Guineueta, que posa de manifest el valor social de l’esport a la ciutat de Barcelona.

El portaveu del Grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona i regidor adscrit a Nou Barris, Jordi Martí, i la portaveu adjunta i regidora en l’àmbit de l’esport, Francina Vila, van visitar ahir a la tarda el Centre Esportiu Municipal (CEM) Guineueta, al barri del mateix nom a Nou Barris, per conèixer de primera mà l’estat de les obres de remodelació, així com les reclamacions dels seus gestors.

Jordi Martí, en declaracions als mitjans, va reiterar el suport de Junts al Centre Esportiu Municipal Guineueta, amb seixanta anys de trajectòria, i la seva escola esportiva, “un club pioner, que fa una feina d’integració i pràctica esportiva de primera, al districte de Nou Barris i també a Barcelona”. El portaveu va explicar que “fa més d’un any que reclamem al districte i al govern Colau-Collboni un conjunt de necessitats no cobertes. Són peticions justificades, perquè necessitem que aquest club tingui un gran futur”.


17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page